masih belum tido~

October 16, 2010 at 4:13 am | Posted in saje2 | Leave a comment

hmmm da 4 pg…tp mate aku msih celik…ni sume disebabkan nasi+sup daging nisa….asalnyer aku nk tido, tp sbb da mkn berat, aku terpakse batalkan hasrat aku dan mengonlinekan diri…hoho~~

stlh bosan berfacebooking, n puas melayan lagu lara hati….aku melihat2 senarai lagu melly goeslaw…n ttbe terlihat lagu tuhan berikan aku cinta….baru ku tau lagu ni ost ketika cinta bertasbih…hehe~

stlh mendownload lagu 2, aku teringat lagu melly haramkah yg jugak ost citer ni…lagu ni xleh men kat encik windows media player..kt winamp je leh…n aku cukup xsuke sbb winamp aku suke wat hal…aishh~~~ dgn harapan menggunung, aku mendownload lagu haramkah yg lain…tp still xleh men kt media player ni..huhu~~~ sdih2…

motif post aku???xde kot…haha~~~ terasa cam merepek je post kali ini…mate da ngantuk sbnrnye…jap lg nk tido kot…aku sbnrnye mengharapkan melly dapat wat lagu baru n nyanyi lagu 2…aku suke lirik2 lagu yg melly wat…n aku suke dgr sore dy…mybe sore dy xdpt nk mengalahkan sore dato siti yg rmai peminat itu, tp pada aku she’s the best!

 

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: