1N2D again~

January 5, 2011 at 4:37 pm | Posted in ~1N2D~ | Leave a comment

salam~ hello sume…

smlm aku smpt post psl 2days 1night atau 1N2D…arini aku terbukak webpage yg berkaitan ngn 1N2D lg..(ter- la sgt…)hehe~ ape yg aku nk share kt cni de kaitan ckit ngn post ak sblm2 ni..ak de post psl yg aku tgk 1N2D before naik cuti sem aritu kn..yg psl dorg daki gunung ape ntah namenye…kn ak de sebut psl jongmin daki pkai kasut yg cantik 2 kn..hehe~ sebab nk cepat smpai ke hentian yg kt pantai 2 jongmin jln klakar mse trun gunung 2..hehe~ cian dy…

berbalik pd tujuan asal, ak saje nk share link ke website ni… kat page ni tunjuk gambar2 jongmin mse dy daki n trun gunung 2…ak suke bile jongmin senyum o ketawa…tgk muke dy time 2 je da wat ak ketawa..he’s a good entertainer…

ak nk citer ckit psl episod yg mnggu lps (time cuti 31dis)….members 1N2D kene g ke 6 daerah yg berlainan (termasuk daerah kt ofis KBS tempat dorg berkumpul)…so stp member kene g 1 daerah yg berlainan..hodong dpt daerah yg plg dekat ngn tmpat dorg berkumpul n jiwon plk dpt daerah yg plg jauh…stp members kne tunjukkan tmpat2 yg menarik kt daerah yg dorg g 2…sambil 2 bila dorg dpt call drpd member 1N2D yg lain utk diberi tugas, dorg kene wat time 2 gak n pass kt member yg lain bile da siap tugas 2…

ak plg suke bile part jongmin wat tugasan dy…dy kene cari peti pos yg besar gile then poskan poskad (rsenye cm wishcard) ke slh sorg member 1N2D n masukkan dlm peti pos 2…mmg btl2 ade weh peti pos besar 2~ peti pos dy same je ngn peti pos yg de kat msia ni (kat dpn pejabat pos) tp yg ni besar gile~! and guess to whom jongmin gives the postcard? to jiwon~~~ dlm poskad 2 jongmin wish jiwon cepat dpt anak…bgs btl jongmin ni..tp jongmin ni ble plk nk kawen?? hehe~ aku pon wish jiwon cepat dpt anak…anak yg comel~~ 

aku teringin nk tgk smbgn episod mnggu lps ari jumaat ni..seunggi, sugeun n jiwon lom dpt tugas lg…mesti sronok gile~ tp mestila xdpt…klo kt umah mybe leh tgk.. huhu~anyway, that’s all for now…tata~

p/s: rase cm panjang je entri ak kali ni…hehe~(^_^)v

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: