Koleksi | Cerpen | Novel | Cerita | Online Terbaik Alam Maya

January 5, 2011 at 6:07 pm | Posted in Uncategorized | Leave a comment

Koleksi | Cerpen | Novel | Cerita | Online Terbaik Alam Maya.

aku baru je blaja gune press this…cara senang klo nak insert ape2 content dlm website n share kat wordpress kte…bile ko bukak je ape2 webpage n trasa nk link o masukkan kat wordpress, gune je press this ni…aku gune press this utk post entri ni..1st try..hehe~~website kat atas ni adalah website yg slalu aku bukak di mase lapang tuk bace cerpen atau novel yg best2….aku suke bace citer klakar…

antara citer yg best–> teman serumah atau cinta, one day you’ll be mine, my witch my goddess, usai aku terima nikahnya, hantu kau curi hatiku…citer2 ni sume novel yg msh lom abis lg…ngh follow ngn setianye stp minggu..hehe~ bnyk lg la cerpen2 yg best tp aku xingt tajuk dy..haha~ apepon if rajin tgk2 la website ni.. tekan kat link yg ade kat baris plg atas pas tajuk entry k…

p/s: nnt aku post care nk gune press this ni…(utk sape2 yg ade akaun wordpress)~ tata~

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: