no title~ hehe~

January 7, 2011 at 1:45 am | Posted in MYlife@UKM | Leave a comment

salam~ hello sume…sehatkah anda??

arini aku amik mase yg agak lame utk update blog ni…actually ak de gap kol 11pg smpai 3petang..tp sbb ak xbape sehat tdi, xdpt la ak o9…smpai aku terpaksa ponteng kls pembangunan insan & kewarganegaraan sbb msh lom recover ngn sepenuhnya…sume ingt ak terlajak tido…hehe~ak xsengaja k…tp aku kuatkn gak smgt tuk g kls kol 7mlm…alhamdulillah aku diberi kekuatan…tp da rase ok la ckit even skng pon msh rse lg sakit2 2..

ak bru pas bace novel2 kat penulisan2u..hehe~smpt lg kn! mentang2 kls de 1 je sok…ish2~~citer my witch my goddess da abis…..huhu~~good ending…actually citer 2 kesinambungan dr citer my witch my angel..yg MWMA pnjang gak la…dlm 20lbh ke 30lbh chapter..xingt da…tp yg MWMG ni 9 chapter je…

apepon ak hrp hari mendatang akan dipermudahkan olehNya…aku takot sbnrnye sbb ak ni kdg2 mls bile xde mood n then satu keje pon xjd..(my bad) ..sbb 2 ak plg pntang klo org wat mood ak xelok…ak gak kot yg sush..org yg wat ak cm2 xde efek plk kn…ok, ak da melalut plk…hehe~ nk tido rase xngntuk plk…(mybe sbb tdi da tido even xtrasa tido dlm erti kate yg sbnar…huhu~) tata~ have a nice day everyone, take good care of yourself and be a better person ya~!

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: