kemalasan

January 20, 2011 at 8:53 pm | Posted in saje2 | Leave a comment

salam~

aku tak tahu kenapa minggu ni aku terasa cam malas yang teramat…padahal kerja banyak gile kot…kenapa ye susah nak istiqamah dalam perkara yang baik (contohnya kerajinan)??? bila mood rajin tu datang, rajin betul lah~! tapi bila malas cam sekarang ni, kerja penting pun cam liat je nak buat…isk sungguh setan bersungguh-sungguh menggoda aku untuk menjadi malas…T_T ya Allah, please give me strength…amin~

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: