i’m touched

February 9, 2011 at 5:45 pm | Posted in video clips | Leave a comment

assalamualaikum n salam sejahtera sume~

aku nak share satu lagu ngn korang…lagu hafiz yg terbaru (da lame gak la main kat radio)…AWAN NANO…aku pon xtau ape awan nano 2…yg aku tau nanofizik…hehe~~ 1st time dgr lagu ni xde rase ape2…tp bile 1st time tengok video klip dy….perghh mmg menyentuh hati dan perasaan sgt r~! secara xsengaja aku tgk video klip ni mase ngh tunggu mknn kat cafe…bile sampai minit2 terakhir video 2 aku rase nak nangis gak time 2…tp kat tmpat awam kot, cover2… tp bergenang gak la mate aku…sedih weh~ da r aku sayang ayah aku…moral dr video 2: kepada yg masih ada ayah atau family(xkesah la mak,ayah, adik bradik atau sedara mara) hargailah mereka…jgn menyesal apabila mereka sudah tiada..mase tu baru anda tau betapa mereka sgt berharga

kat sini aku letak video awan nano..aku sarankan korang tgk~ tgk ye~~

credit to Mrquidam

p/s: aku rindu ngn arwah abah…mudah-mudahan arwah abah ditempatkan diklgn org2 yg beriman…

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: