typing fast test

March 9, 2011 at 4:54 pm | Posted in saje2 | Leave a comment

assalamualaikum n salam sejahtera semua….

beberapa hari yg lalu aku ada jengah2 blog member aku ni cik tika…then, aku terjumpa benda alah ni yg menarik minat aku…iaitu–> typing fast test..dlm bahasa melayu n english…cam best je kan benda alah ni..aku pun try la..tp sebab aku nak g kelas masa tu, dapat wat bahasa melayu je la..kalau anda2 terasa nak buat n mengisi masa, sila la klik link kat bawah ye..

typing fast test (english)

typing fast test (bahasa melayu)

kalau anda2 ingin cuba bahasa lain, leh je pergi kat salah satu link kat atas ni..then, pilih bahasa yg anda nak..kalau 1st attempt anda kurang memuaskan hati, boleh cuba untuk kali ke-2 dan seterusnya sampai anda puas hati…hehe~ practice makes perfect~! (^_^)

selamat mencuba~!

p/s: speed aku slow ok..xspeed langsung…haha~ (agak lama dah xmenaip)

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: