missing u~

March 12, 2011 at 7:07 pm | Posted in MYlife@UKM | 4 Comments

assalamualaikum n salam sejahtera sume

aku agak xleh nak study n wat keje sbnrnye…distracted…huhu~ pg tadi aku call ibu, tp xde org angkat then masuk kat number ayah…ayah ngah keje..tp ayah layan aku gak…ayah kate ibu g kursus…punyer la lame aku xcall umah sampaikan perkembangan kat umah pon aku banyak xtau..then ibu call balik..ibu citer yg my sis, aisyah keje kat kedai cekgu usop da 2minggu..gile ketinggalan ok…ak nk cakap ngn adik2 aku, tp sbb ibu ngh kursus lg, mlm ni la aku call umah lg..oh, sungguh aku rindu mereka semua yg kat umah –>ayah, ibu, my little sis (aisyah,qila, diba)..hope they r doing well…sungguh aku rase nak terbang terus ke penawar sekarang gak….tp aku tahu mustahil sume 2..aku xtau la nape aku sungguh lemah skng..kalo dulu mase sek bila aku  rindu mereka sume, aku jadi semakin kuat utk berusaha dgn sungguh2…tp skng??ya Rabbi, bantulah aku…

p/s: terus asik ulang lagu missing u- FT island…

Advertisements

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. wahai sahabatku, kuatkanlah hatimu..teguhkanlah pendirianmu..yakinkan dirimu..kerna itulah y d perlukan agar kite bisa meneruskan perjuangan ini..kadang kala, kite hampir tersungkur..nmun, cepat2 la bngkit..tkut nnt kite x bisa berdiri teguh..tabahkan lah hatimu..supaya kejayaan itu menjadi milikmu..
    semoga ko terus kuat..^ ^

    • wahh tika…cepat je ko komen…hihi~~
      tq2..tp ak rse skng cm da xleh nk kuatkn smgt cm dlu2~huhu

      • nape? sbb ko x de ak? 😛
        hahaha..ke sbb ko rase x de saingan?

      • sbb ko xde kot~! ko kan slalu support ak..hehe~
        bkn xde saingan, tp mybe sbb aku xrase nk bersaing kot..huhu~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: