jiwon dan clover

March 26, 2011 at 6:49 pm | Posted in CLOVER, ~eun jiwon~ | 3 Comments

assalamualaikum n salam sejahtera semua…

baru beberapa hari xbukak website fanclub jiwon …baru dpt tau jiwon tubuhkan satu group/trio… ahli2 group ni–>jiwon, typhoon dan gilme..  nama group ni CLOVER…setahu aku gilme ni bawah syarikat muzik jiwon…xsabar nak tunggu lagu dorang kuar..31 mac ni..rasa2 nye cam best je gandingan dorang…apepun tunggu je la bila lagu diorang da keluar nnt..hehe~ berita lanjut…klik sini

p/s: aku xberapa suka cover album group ni…ada tengkorak kot..huhu~

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. salam.. nak beritahu sy dah delete blog sy yang lama itu…

    • wslm..patutlah aritu bukak blog aisyah pastu kuar page not available…
      xganti dgn blog lain ke?

      • ganti yg lain… fiza ada emel x? sy bg kat emel…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: