ape2 aje…(^_^)

April 17, 2011 at 1:22 pm | Posted in MYlife@UKM | Leave a comment

assalamualaikum n salam sejahtera…

lama dah xupdate blog ni…ni sume gara2 xleh o9 kat kolej…dr khamis petang..pe sebab pon aku xtau..tp alhamdulillah akhirnya leh o9 balik arini…tp sayang, esok exam…aku baru je abiskan masa baca novel SUAMI YANG KUBENCI kat blog e-man…mmg best sgt la citer 2…(^_^) pastu KWMS chapter 59 da kuar…episod kali ni bestttt sgt…wahh rindu sangat2 ngn misaki & usui…(sebab KWMS lama ckit update)..sampai bile la ea dorang leh sorok relationship dorang..hehe~

oh, lupe sesuatu…minggu ni adik2 form 3 dari kusiss dtg zaba…dorang ada bengkel teknik jawab pmr..ada la aku nampak zul, ayie..syamin xperasan..tp rasa2 kat kedai asas semalam cam syamin, tp segan plk klo salah org…hehe~ minggu depan plk adik2 form 5 dtg…ni yg aku smgt ni..sbb dlm grup ak rmai ckit form 5 dr form 3…excited ckit nk jumpe amar, haris, faris, fateh, fik, n faiz…harap2 sgt dpt jumpe dorang..maybe leh kot belanja dorang ea?? hehe~

ok, sekarang masa utk study…cuak gile ni sbb paper berderet..(isnin & selasa)..paper pon agak tough…xpe2..harus gunakan masa yg masih ada kan!  wish me luck guys~~ tata~

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: