saya sudah 22!

September 11, 2011 at 9:44 pm | Posted in my STORY~, video clips | 3 Comments

assalamualaikum n salam sejahtera

1stly, sangat2 lama tak update blog..hampir 5 bulan kat umah, lama 2 jugak la blog ni xde entry baru…bukan sbb busy n xsempat, tp sbb susah nak online kat sana..huhu~

apapun, aku sudah selamat mendaftarkan diri di ukm bangi utk sem yg ke-7…

arini merupakan ari yg bermakna utk aku, hari aku dilahirkan..aku sudah 22tahun!! aku sgt berterima kasih kepada semua yg wish aku (family n friends) melalui sms, calls n fb..thank u very much!!! i really appreciate every single wish!! plg penting, aku sgt2 bersyukur kpd Allah krn aku masih diberi peluang utk bernafas di muka bumi ini..mudah-mudahan dgn meningkatnyer usia, aku menjadi insan yg lebih beriman dan bertaqwa, berbakti n semua yg baik2…amin…

last but not least, aku nak share MV koyote- good good time…semoga semua berada dlm keadaan yg baik2 ye.. (^_^)v

credit: LoveKpopSubs6

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. hehehehe..hepi belated besday… 🙂
    welcome back to alam pengajian..hohohoho..

    • thanks a lot cik tika~ eh, cepat je ko bukak blog ak…tq2..

      • ye r..ak bkk blog ak..n ak tgk nme blog ko berubah tmpt…means ko da update laaa..ehehhehee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: