HEARTACHE ~FT island lyrics translation

November 1, 2011 at 2:09 am | Posted in FT ISLAND, lirik lagu, my FAVORITES..., video clips | 3 Comments

assalamualaikum n salam sejahtera~

tersangatlah lama aku tak update blog ni..huhu~ nnt aku post pasal hal2 yg wat aku xde masa nak update blog ni..

sekarang ni, aku nak share benda yg menarik perhatian aku–>translation utk lirik lagu FT ISLAND- HEARTACHE

aku baru je jumpa 2 video kat youtube..aku baru tgk ckit je video2 ni ( sbb tenet lambat)..

video ni ada malay subs n tunjuk masa FT ISLAND record lagu ni..so, aku dapat tau suara yg satu lg tu suara Jaejin!lovely voice~~

credit: miaukucen

satu lg video ni ada romanization+hangul+english subs..

credit: Platypizz2

p/s: utk mereka yg mencari, enjoy! ❤ FT ISLAND!

 

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. lol…xpa2 tp syok!! memey ad fell la..

  2. ohhh. . jdi trhru..
    punya translate lagu” ost bbf sm he’s beautiful ga kak?
    gomawo sblum’a

    • terima kasih singgah di blog saya. sy tidak punya translate lagu itu..maaf ya


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: