-counting days-

November 23, 2011 at 4:51 pm | Posted in my STORY~ | Leave a comment

assalamualaikum n salam sejahtera~

sekarang ni aku sdg menghitung hari…counting days kata org putih…kekeke~~~ menunggu masa org tersayang aku pulang semula ke tanah air..dengan selamatnya..org tersayang aku tentulah ibu dan ayah aku yg tercinta…seriously, semalam aku menangis sbb terlalu rindukan dorang..huhu~ entah kenapa air mata mengalir juga..tp aku harap dorang sehat2 dan baik2 saja kat sana…aku jeles sbb ada jemaah haji yg dah balik…i wish they will come back early too..tapi nak buat camne kan…dah ditetapkan…my beloved parent dijadualkan sampai kat lapangan terbang senai 5 disember jam 7.20 malam…aku pun xtau la dapat ke x join masa sambut dorang kat airport tu…sbb isnin, selasa, rabu n khamis aku ada kelas..agak sayang nak ponteng…(padahal leh je ponteng kalau malas..kekeke~)

pasal balik tu aku xwat keputusan lg..skng ni serabut dgn banyak benda…huhu~~ microteaching math esok, proposal tesis kene hantar next week, midsem fizik nuklear next week, microteaching fizik next week, assignment kaedah fizik next week kena hantar…pasal praktikal lg nak kene pkir nk duk umah sewa o camne..aduh, aku rasa otak aku overload bila pkir benda2 alah ni sume dalam satu masa…

ok, itu sahaja setakat ini…btw, 11 hari lagi…tata~

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: