KWMS! 66

November 25, 2011 at 2:08 pm | Posted in my FAVORITES... | Leave a comment

assalamualaikum n salam sejahtera~

post ke-3 aku utk arini…penting ni…(KWMS) kaichou wa maid sama chapter 66 da kuar!!!!! ni link dy…

http://www.mangafox.com/manga/kaichou_wa_maid_sama/v13/c066/1.html

aku mmg menunggu chapter baru keluar…tp aku kene tunggu sampai citer ni abes..agak2 bila ea? bukan ape…KWMS ni lambat update…amik masa sebulan bru kuar chapter baru…so, kalau aku baca n chapter tu menyebabkan aku saspen nak tau sambungannyer, nnt hari2 aku bukak mangafox nk tgk KWMS da kuar chapter baru ke belom..dan terganggu emosi dan fokus aku utk wat keje n study disebabkan manga ni…arghhhh~~ tp da lama dah tahan diri utk xbaca manga ni..dr bulan 5 kot..da nak hujung tahun da ni..last aku baca chapter 61..tupun baca separuh je…oh, tolonglah cepat abis citer ni…aku nak baca!!!!!!!!!!!  tp xtau la lepas ni tetibe aku baca gak kan..huhu~ 

p/s: maybe pas final exam aku baca KWMS…before g praktikal..jap lg pelik plak klo student nampak cekgu baca manga! haha~~

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: